Om StudioHome

StudioHome ligger i første etasje hjemme hos Anne på Eiganes i Stavanger. Her er det et mål at du skal føle deg som hjemme. Lokalene er nye og lyse.

Det er i all hovedsak medisinsk yoga som blir undervist her. Flere av kursene er i regi av MediYoga Norge, hvor Anne har tatt flere utdannelser.

Om medisinsk yoga

Medisinsk yoga er forskningsbasert yoga som passer for alle. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta, og på grunn av yogaen er rolig, kan alle som ønsker det utføre medisinsk yoga. Det er en myk, meditativ yogaform hvor mang gjør pusteøvelser, øvelser og meditasjon, derfor passer den ypperlig for de som har helseutfordringer.

Hvis du er helt frisk kan medisinsk yoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Anne Botnan-Hagland

Anne har personlig erfaring med den utrolige endringen yoga kan bringe til hverdagen og livet. Hun finner stor glede i å dele dette med andre.

Som instruktør kombinerer Anne yoga-teknikker, meditasjon, pusteteknikker og trening, slik at hver kunde får de beste forutsetninger for å oppnå optimal fysisk og mental helse.

Anne er utdannet sykepleier, PT, yogainstruktør gjennom Yoga London Vinyasa (RYT200), yogainstruktør og terapeut i MediYoga, medisinsk yoga (IMY). Hun har også spesialisering innen kvinnehelse, trening under graviditet og etter fødsel.

Tidligere bodde hun i London, hvor hun drev StudioHome Kensington, ved siden av å jobbe på den private medlemsklubben KX. Hun har også jobbet med yoga i rusbehandling og for barn i skole og barnehage i Oslo.

Linda Hvidsten

Linda har selv opplevd den fantastiske endringen MediYoga kan gjøre med kropp og sinn etter tøffe personlige utfordringer. Hun har et sterkt ønske om å dele dette med andre for å bidra til forbedret livskvalitet og helse.

I 2007, 26 år gammel, fikk Linda en alvorlig kreftdiagnose, og måtte gjennom en omfattende og svært tøff behandling i form av strålebehandling og cellegiftkurer. Linda lever nå med senskader og i mange år lette hun etter noe som kunne forbedre hennes livskvalitet. Dette fant hun i medisinsk yoga. Høsten 2016 tok hun utdanning som instruktør i MediYoga, og i 2017 tok hun utdanning som MediYoga-coach i stress og utbrenthet.

Linda er i tillegg utdannet sosionom og har tidligere jobbet som miljøterapeut, teamleder og koordinator innen helsesektoren. Hun er også utdannet pusteteknikk-veileder, den eneste i Rogaland i skrivende stund, noe hun i dag, i tillegg til å være MediYoga-instruktør, jobber med. Dette har gitt Linda en unik innsikt i hvor viktig pusten er for menneskers helhetlige helse.

De to siste årene har Linda drevet MediYoga Sandnes. Hun inngår nå et samarbeid med StudioHome. Hun skal holde MediYoga-kurs mot stress og utbrenthet her, ved kreft og kurs for gravide.

Siw Øie Norheim

Siw Øie Norheim er utdannet arkitekt, men møtte veggen og ble utbrent for noen år siden. Da ble medisinsk yoga et viktig verktøy for å bygge kroppen opp igjen. Hun tok utdanningen ‘stress og utbrenthet-coach’ i 2017 og ‘Mediyoga Kidz’ i 2018.

På bakgrunn av sin egen erfaring med utbrenthet og medisinsk yoga, ønsker Siw å hjelpe og inspirere andre i samme situasjon.

Brit Marie Brunes

En erfaren instruktør i medisinsk yoga som selv hatt uvurderlig nytte av medisinsk yoga til egen helse og livskvalitet, og deler i stor glede med deg som kommer på kurs. Brit Marie har flere fordypninger, som f.eks. videregående MediYoga, kreft, stress og utbrenthet.

Brit Marie ønsket å lære mer om bakgrunnen til MediYoga, begynte å utforske og praktisere Kundaliniyoga og utdanner seg til KY-lærer. Kundaliniyoga tilpasses alle kropper på samme måte som MediYoga, men den er mer intensiv.

Brit Marie er utdannet sykepleier med master i helsevitenskap